Zgodnie z art. 232 Kodeksu Pracy – pracodawca jest zobowiązany zapewnić pracownikom zatrudnionym w warunkach szczególnie uciążliwych odpowiedni pod względem kaloryczności posiłek, jeżeli jest to niezbędne ze względów profilaktycznych. Posiłek profilaktyczny dla pracownika wykonującego pracę fizyczną powinien posiadać około 1000 kalorii oraz zawierać około: 50-55% węglowodanów, 30-35% tłuszczów, 15% białek.
Nabyte doświadczenie w branży gastronomicznej pozwala oferować nam usługi cateringowe dla firm i instytucji na najwyższym poziomie i zadowolić nawet najbardziej wymagających klientów.
Współpracując z Nami otrzymujecie Państwo:
Nasz wyszkolony zespół każdego dnia dba o zachowanie najwyższych standardów od momentu produkcji po dostarczenie potraw do Państwa firmy. Dobór menu posiłków regeneracyjnych ustalany jest każdorazowo indywidualnie. Daje to pełen wachlarz możliwości i doceniane jest przez odbiorców, którzy mają zapewnione codziennie świeże, urozmaicone dostawy posiłków.
Jesteśmy partnerem elastycznym – słuchamy oczekiwań, jesteśmy otwarci na nietypowe rozwiązania dotyczące potraw spoza standardowej oferty, ilości, godzin dostaw, itp. Realizujemy zamówienia jednorazowe i kontraktowe. Indywidualnie ustalamy szczegóły współpracy w zakresie menu, terminu dostaw oraz formuły wydawania potraw. Posiłki regeneracyjne możemy wydawać na terenie zakładu, dostarczyć w termosach zbiorczych lub opakowaniach jednorazowych.
Jako jedyny podmiot w województwie świętokrzyskim oferujemy realizację posiłków regeneracyjnych z wykorzystaniem innowacyjnego automatu. To nowoczesny rodzaj chłodni ze zintegrowanym modułem grzewczym, wyposażony w intuicyjny ekran dotykowy, dający dostęp do najwyższej jakości świeżych i ciepłych posiłków 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu. Unikalność tego rozwiązania pozwala zjeść gorący posiłek w dowolnie wybranym momencie. To rozwiązanie doskonale sprawdzi się w firmach pracujących zmianowo, w której pracownicy w różnym czasie odbywają przerwę.
Posiłki regeneracyjne dla pracowników realizowane są poprzez przygotowanie indywidualnych kart przedpłaconych, gdzie każda z nich posiada swój numer identyfikacyjny. Na kartach programowany zostaje limit dzienny bądź miesięczny do wykorzystania (ilościowy bądź wartościowy) ustalany w zależności od potrzeb firmy. Każdy z pracowników w dowolnym momencie może skorzystać z automatu wybierając posiłek za pomocą intuicyjnego ekranu dotykowego – posiłek wydany zostanie na gorąco, gotowy do spożycia. Posiłki, które trafiają do naszych automatów są jednodniowe oraz pakowane bez użycia gazów ochronnych. Oznacza to, że oferowane przez nas dania są zawsze świeże.
W bezpośredniej rozmowie szczegółowo przedstawimy naszą ofertę oraz chętnie poznamy Państwa oczekiwania i potrzeby związane z obsługą cateringową waszej firmy. Ceny i asortyment w ofercie dla firm są ustalane indywidualnie. Prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy w celu omówienia oferty i warunków współpracy!
Catering, automat z ciepłymi posiłkami:
+48 733 868 111
info@potrafka.pl
DIETA PUDEŁKOWA Biuro Obsługi Klienta:
(Pon-Pt w godz. 9-14)
+48 530 672 771
diety@potrafka.pl